Fotografie Workshops |
352134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-352134,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Fotografie Workshops

Fotografie Workshops

Heb je ook het idee dat je maar een klein deel van de mogelijkheden van je camera gebruikt? Of wil je graag van die foto’s maken met een onscherpe achtergrond en haarscherpe foto’s van bewegende onderwerpen? Dan is de basiscursus fotografie de ideale cursus voor jou. Deze fotografie cursus is gemaakt voor iedereen die meer te weten wil komen over zijn/haar camera en over het maken van mooiere foto’s. Tijdens een gezellige dag leer je werken met de belangrijkste technische begrippen (diafragma, sluitertijd, ISO, scherpstellen, witbalans en nog veel meer). Ook wordt er aandacht gegeven aan het maken van goede composities en je leert welke invloed het licht heeft op je foto’s. Al deze elementen zijn erg belangrijk bij het maken van een goede foto. In combinatie met onze uilen. Leer je in een dagdeel prachtige foto’s te maken van onze uilen. Tijdens de workshop hebben we ook een pauze moment met koffie en gebak.

 

De kosten voor een fotografieworkshop zijn €98,- per persoon.

Fotodag!

Wij organiseren paar keer per jaar een fotodag speciaal voor fotografen. Op deze dag kunnen beginnende en gevorderde fotografen aan deelnemen.  Heb je interesse in onze fotodag? Stuur ons dan een berichtje.

 

Kosten Fotodag per persoon €85,-
Inclusief koffie met gebak

 

Natuurlijk zijn wij ook los in te huren mocht je je eigen fotodag of fotografieworkshop willen organiseren.