Wie zijn wij |
342620
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-342620,theme-moose,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Little Owls en wij zijn gespecialiseerd in het houden van en het verzorgen van fotoshoots met uilen. Al sinds 2012 zijn we bezig om op een klein schalige manier mensen in contact te laten komen met uilen. Veel mensen hebben de lang gekoesterde wens op ooit eens op de foto te gaan en in contact te komen met uilen, wij laten ze op een betaalbare en verantwoorde manier deze ervaring meemaken. Bij ons kun je zowel buiten als binnen op locatie een shoot boeken. Mocht je een eigen idee hebben dan horen wij dit graag, we staan open voor in principe alles en kijken graag naar de mogelijkheden en de haalbaarheid van je idee.

team_image
Fotograaf en valkenier Angela

Sinds 2012 ben ik begonnen met fotograferen. Naast de fotografie had ik een enorme liefde voor dieren waardoor ik uilen begon te houden. Sommige uilen van ons hebben een verhaal waardoor ze extra verzorging en liefde nodig hebben. Deze liefde geef ik hun maar al te graag!

team_image
Evenement Begeleider Alwin

Mijn vrouw was begonnen met het houden van uilen. Deze passie deel ik nu graag met haar. Tijdens de fotoshoots of voorlichting help ik haar graag met de uilen. Als sociaal werker hou ik van het contact met de mensen, ik zie dat onze uilen iets teweeg brengt in mensen waardoor ze vaak een onvergetelijke dag ervaren. Hiernaast is het ook mooi om de vaak jongere deelnemers een stukje natuur mee te geven en laten ervaren wat normaal voor hun verbogen blijft.

Onze Studio

Soms kan een fotoshoot niet plaats vinden  op een buitenlocatie door regen/ harde wind en dergelijke, gelukkig hebben wij een fotostudio aan huis. Voor mooie portretten of een specifieke wens kun je een studio shoot boeken (denk hierbij aan een new-born, zwangerschap of love-shoot). We beschikken over verschillende soorten achtergronden dus er is voor ieder wat wils!